DTP design

Len Fabries Vormgeving & DTP design

Als u naarstig op zoek bent naar een ontwerper en uitvoerder van DTP design, dan bent u bij Len Fabries Vormgeving & DTP helemaal aan het juiste adres. Deze onderneming stelt zich graag beschikbaar voor al uw wensen op het gebied van DTP design.

DTP ontwerp voor al uw wensen

DTP, een afkorting voor Desk Top Publishing, behelst het werken met bekende ontwerppakketten teneinde documenten voor drukwerk geschikt te maken. Len Fabries Vormgeving & DTP werkt met hiervoor alle gangbare pakketten, van Quark Express tot Adobe CS 3, 4, 5 en 6 (Photoshop, Illustrator en InDesign), Adobe Acrobat en EnFocus Pitstop, zowel die toegepast op Windows als op Mac OS X. Len Fabries Vormgeving & DTP maakt uw bestaande ontwerp geschikt voor publicatie, of ontwerpt uw documenten voor u, en zorgt er vervolgens voor dat het geheel gedrukt kan worden. Wilt u bijvoorbeeld brochures laten drukken of een advertentie ontwerpen? Of wilt u een heel boek of magazine voorzien hebben van de juiste lay-out, opdat het direct naar de drukker kan? Len Fabries Vormgeving & DTPondersteunt u in al uw wensen in het DTP ontwerp.

DTP designDe ideale creatieve sparringpartner

Misschien heeft u al enigszins of juist nog helemaal niet voor ogen wat u wilt laten ontwerpen? Len Fabries denkt graag met u mee en is de ideale creatieve sparringpartner die ideeën tot werkelijkheid laat komen. Deze duizendpoot kent alle ins en outs op het gebied van drukwerk en de vormgeving die eraan voorafgaat.

   Reclamebureau Hilversum     Indesign specialist     Contact