DTP Specialist

DTP Specialist in Hilversum nodig?

Len Fabries Vormgeving en DTP is de DTP specialist waar u naar op zoek bent. Misschien zoekt u wel een InDesign specialist om uw bestaande team tijdelijke of op permanente basis, te versterken? Misschien zoekt u een specialist voor een incidentele of een reeks opdrachten. Dit kan zowel in onze studio of bij u op locatie?

Ontwerp en drukwerk van begin tot einde

Het creatieve en technische traject beheerst Len Fabries Vormgeving en DTP volledig. Desgewenst kan hij met enkel een idee of basisgedachte, voor u aan de slag. Len Fabries ondersteunt u geheel zelfstandig in het fabriceren van bijvoorbeeld een folder, banner, brochure, advertentiepagina of andere reclame-uitingen voor uw bedrijf. Ook kan hij de lay-out en het drukwerk van uw boek of magazine op zich nemen. En desgewenst kan tevens uw hele huisstijl bedacht of herzien worden.

Inzicht in alle technische mogelijkheden
op gebied van vormgeving

Thuis in alle gangbare pakketten, met name InDesign, Illustrator en Photoshop. Len Fabries Vormgeving en DTP beheerst alles wat er voor uw project nodig is. Zowel voor de vormgeving als de technische uitvoering daarvan. Neem voor meer informatie gerust contact op!

Fabries_713x224_55