DTP specialist Hilversum

DTP SPECIALIST IN HILVERSUM NODIG?
Len Fabries Vormgeving & DTP is de DTP specialist waar u naar op zoek bent. Zoekt u wel een InDesign specialist om uw bestaande team tijdelijke of op permanente basis, te versterken? Of zoekt u misschien een specialist voor een incidentele of een reeks opdrachten. Dit kan zowel in onze studio of bij u op locatie?

ONTWERP EN DRUKWERK VAN BEGIN TOT HET EINDE
Het creatieve en technische traject beheerst Len Fabries Vormgeving & DTP volledig. Hij kan met enkel een idee of basisgedachte, voor u aan de slag. Len Fabries ondersteunt u geheel zelfstandig in het fabriceren van bijvoorbeeld een folder, banner, brochure, advertentiepagina, website of andere reclame-uitingen. Ook kan hij de lay-out en het drukwerk van uw boek of magazine op zich nemen, desgewenst kan tevens uw hele huisstijl bedacht of herzien worden.

COMPEET TECHNISCH INZICHT
Thuis in alle gangbare pakketten, met name InDesign, Illustrator en Photoshop. Len Fabries Vormgeving en DTP beheerst alles wat er voor uw project nodig is. Zowel voor de vormgeving als de technische uitvoering daarvan. Neem voor meer informatie gerust contact op!

Wilt u meer informatie, belt u dan met 06 – 21 81 48 86 of neem contact op. Wij helpen u graag verder met al uw reclame werkzaamheden.